weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – muži TJ Slovan Varnsdorf vs BK Baník Most A (duben 2022)

V pátek 8. dubna 2022 večer se ve varnsdorfské sportovní hale konal zápas o 3. místo v letošním ročníku Severočeské ligy mezi muži basketbalového oddílu TJ Slovan Varnsdorf a celkem BK Baník Most A.

Ostrý start od prvních vteřin, ale Most si počínal lépe. Byť se ve druhé čtvrti dařilo domácím snížit schodek, úplně nadějně to nevypadalo…

Na oddílovém webu:

TJ Slovan Varnsdorf : BK Baník Most (48:71)

První zápas o třetí místo v Severočeské lize jsme nezvládli úplně dle představ. Tým z Mostu přijel s jasným plánem, vnutit nám svou pomalou hru, což se mu povedlo a zónovou obranou ucpat podkošový prostor, a to se mu také podařilo do puntíku. Navíc naše střelba byla mizerná, čísla nelžou: 36/2 za tři body a celkem 83/19. Opravdu mizérie. A pokud se proti zónové obraně neprosadíme z dálky, tak nemůžeme vyhrát. Ale s takto špatným výkonem bychom nevyhráli ani proti holkám z kategorie U15.

Velikou omluvu za nejhorší výkon sezony si zaslouží hlavně fanoušci, kteří v hojném počtu (cca 200 lidí), vydrželi až do závěrečného klaksonu. Chtěli jsme se s nimi, v posledním domácím utkání, rozloučit daleko lepším výsledkem. Děkujeme jim za přízeň v letošní sezoně.

Do odvety si nevezeme úplně příznivý výsledek. Ale za dva týdny se pokusíme o zázrak, a to výhru o 24 bodů.

Body: Lehroch V. 21 (1×3), Steško 7, Beran 5, Šišulák a Kuník 4, Novák 3 (1×3), Vakulenko a Schilling 2, Janoušek, Doležal, Strnad a Houngbedji 0.

TH: 15/8 53%

Tagy