weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – kadetky U17 TJ Slovan Varnsdorf vs TJ Sokol Kladno (duben 2022)

V neděli 10. dubna 2022 ve varnsdorfské sportovní hale sehrály dívky basketbalistky – kadetky U17 domácího TJ Slovanu utkání s družstvem TJ Sokol Kladno (nadregionální liga, skupina B, 24. kolo).

Poněkud nešťastný konec sezony, takové skóre tu už dlouho nebylo. Přitom první vteřiny vypadaly velmi dobře. Jenže pak najednou černé Kladno zabralo a hostujících holek jako kdyby byl dvojnásobek. Všude o krok napřed, skoro vždy na správném místě a takřka každý průnik na polovinu domácích končil navýšením skóre. Domácí holky se vzepjaly k solidním akcím jen sem tam někdy, a to nestačilo.

Na oddílovém webu:

TJ Slovan Varnsdorf vs. TJ Sokol Kladno – 48:100

V neděli jsme odehráli na domácí palubovce poslední utkání letošního ročníku. I přes oslabenou sestavu bylo naším cílem podat co nejlepší možný výkon, zápas si hlavně užít a dbát na herní pokyny. Poslední zmíněný bod se nám dařilo plnit vcelku solidně první čtvrtinu. Ve druhé čtvrtině jsme v tomto ohledu velmi polevili, což jednoznačně odrážel výsledek v poločase a reakce trenéra. Druhá polovina utkání, jak už to bývá naším zvykem, byla ta lepší. Z druhé čtvrtiny jsme se oklepali a hru zlepšili. Na kvality soupeře to ovšem nestačilo. Holkám patří dík za bojovnost a nasazení v průběhu celého utkání.

Body: Bafiová 16, Doležalová 13, Zirmová 8, Strnadová 4, Palmeová 3, Kahounová 2, Venclová 2, Kutová 0

Tagy