weby pro nejsevernější čechy

Letní streetballová liga Šluknovska 2022 – první kolo

V sobotu 16. července 2022 začal letošní ročník Letní streetballové ligy Šluknovska 2022 prvním kolem v areálu pivovaru Kocour.

Letos již po desáté, opět i se zahraniční účastí. A s aprílovým počasím.

Info, foto a video na oddílovém webu ->

1. turnaj – Varnsdorf – Pivovar Kocour

Do třetice 3 na 3 v pivovaru Kocour Varnsdorf a opět s rekordní účastí hráčů i diváků – Lepší oslavu 10. narozenin Schrödingerova institutu si basketbalová akademie nemohla přát.   

Zahájení 10. ročníku Letní Streetballové Ligy Šluknovska v areálu pivovaru Kocour byla “jedna velká jízda 3×3”. Skvělé zázemí a nově připravené tři kurty, na kterých bezmála třicet týmů s mezinárodní účastí odehrálo přes padesát utkání v šesti kategoriích, skýtaly nadmíru zábavy, emocí, adrenalinu a radosti, už od ranních hodin. Průběh turnaje nevykolejila ani dešťová přeháňka a několik karambolů na hřišti. Obě otevřené soutěže ve střelbě, zpoza tříbodového oblouku a čáry trestného hodu, vyhrála Zuzka Poživilová a těsně před vyhlášením výsledků gratuloval “kocour Erwin” čerstvým novomanželům procházejících špalírem tleskajících streetballistů. Speciální poděkování patří panu Josefu Šustovi, jeho týmu z pivovaru Kocour a zároveň i všem členům organizačního týmu LSLŠ. Výsledné umístění v turnaji ZDE a další informace o Letní Streetballové Lize Šluknovska, včetně významných partnerů, naleznete na LSLŠ. Pomyslná laťka pro další dva turnaje 10. ročníku LSLŠ je nastavena vysoko a už teď se těšíme na 20. srpen, kdy proběhne street na hřišti “pod Sokolovnou”. Určitě doražte a vychutnejte si nejen nezapomenutelnou atmosféru basketbalu pod otevřeným nebem, ale i progresivní kulinářské umění “sport-gastro” kluků z FitMeal.

Stejné zhodnocení i u SI ->

Letní streetballová liga Šluknovska 2021 – první kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2020 – první kolo, Letní streetballová liga Šluknovska 2019 – první kolo

Tagy