weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – mladší minižáci U12 BA Válečníci Děčín vs TJ Slovan Varnsdorf (říjen 2022)

8. října 2022 ve varnsdorfské tělocvičně na Národní ulici první část basketbalové soboty (oblastní soutěž mladších minižáků U12, zákl. sk. A, 2. kolo) ukončilo utkání Válečníci Děčín vs TJ Slovan Varnsdorf.

Potěší a překvapí, když z úst přespolního trenéra zazní při time-outu „Vzpamatujte se, tohle už není Liberec, ale Vanďák!“ Pravdou ale je, že domácí pro Děčín nakonec zas tak velký problém nepředstavovali, konečné skóre 66:31 (14:9, 39:12, 50:21).

Na oddílovém webu:

Válečníci Děčín – TJ Slovan Varnsdorf  66 : 31  (14:9, 25:3, 11:9, 16:10)
Ve druhém zápase nás čekal mnohem těžší soupeř. Určitě nikdo z hráčů nezapomněl na potupnou porážku z Děčína (116:9). Ale tento zápas byl již jiný. Naši hráči bojovali a snažili se uhrát před solidně zaplněnými ochozy lepší výsledek. V obraně toho nelze mnoho vytknout, hráči se překonávali v obětavosti. Je jen škoda, že jsme po zisku míče často zbytečně ztráceli a umožnili soupeři lacino trestat naše chyby. Trochu mrzí i několik neproměněných „tutovek“. Ale zápas se musel líbit. Je jen velká škoda, že se v zápase vážně zranili dva naši hráči a budou nám několik týdnu chybět. Poděkování patří hráčům za předvedený výkon, ale i rodičům, kteří nám vytvořili bouřlivé domácí prostředí.
Body: Martínek 11, Šindelář a Dzurko 4, Mareš 3, Cechl Lukáš, Cechl Tadeáš, Šoller a Patóč po 2, Přerovský 1.

Tagy