weby pro nejsevernější čechy

Podzimní hry 2022 – plavání

Tradiční součástí „Podzimek“ jsou soutěže v plavání.

Ty byly před čtyřmi lety zredukovány do čtyř disciplín – 50 m prsa, 50 m kraul, 100 m prsa a smíšená štafeta 4 x 50 m. Tento model se osvědčil i v letošním roce.

V plaveckém bazénu ve Varnsdorfu se sešlo 41 závodníků. A ti předvedli v řadě případů excelentní výkony. Ne vždy se ale musí vše povést, už samotné postavení na startovní blok ale svědčí o chuti a nadšení si zasportovat.

Nejlepším týmem se po zásluze stal tým ZŠ náměstí E. Beneše Varnsdorf, kde skvělý sextet dívek dobře doplnili chlapci. Další pořadí: druhé místo ZŠ Edisonova Varnsdorf, třetí Gymnázium Varnsdorf, čtvrté místo ZŠ Východní Varnsdorf.

Poděkování za organizaci směřuje k pořadateli akce ZŠ náměstí VDF, stejně tak i k vedoucím jednotlivých týmů a k rozhodčím.

Sportu zdar!

VZ, ZŠ nám. E. Beneše Varnsdorf








ZŠ Východní:

Šest statečných vyrazilo do bazénu.

Ve středu 2.11. pokračovaly Podzimní hry soutěží v plavání. 50m prsa, 50m kraul, 100m prsa a smíšená štafeta, tyto disciplíny čekaly na naše žáky, kteří s plaváním nemají moc velké zkušenosti. Největším pokladem našeho týmu byla K. Švecová, která se ve svých závodech umístila na dobře bodovaných místech. Bohužel 13 bodový zisk stačil jen na celkové 4. místo.

Děkujeme všem, kteří se zapoji a zvládli v takto náročné disciplíně reprezentovat naší školu.

Podzimní hry 2021 – plavání ->, podzimní hry 2019 – plavání ->, Podzimní hry 2018 – plavání ->

Tagy