weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – kadeti U17 TJ Slovan Varnsdorf vs BA LYNX Liberec (listopad 2022)

V sobotu 26. listopadu 2022 kadeti U17 TJ Slovanu Varnsdorf ve varnsdorfské sportovní hale nastoupili proti celku BA LYNX Liberec (nadregionální liga skupina B – 8. kolo).

Od začátku vyrovnané utkání, nikdo nikomu nic nedal zadarmo. První čtvrt byli domácí s fousem štěstí o chlup lepší a dokázali se držet, před koncem poloviny jim ale najednou došel dech. Když jsem v půli odcházel, netroufal jsem si na jakoukoli předpověď. Podle IG (viz níže) se ale kluci vzpamatovali.

Na oddílovém webu:

Týmy TJ Slovan Varnsdorf : BA Lynx Liberec, skóre 79:72

Po delší době můžeme zhodnotit utkání jako vydařené, což potvrzuje i výhra nad soupeřem, se kterým jsme v prvním kole letošní sezóny prohráli o 23 bodů!

Zlepšená obrana oproti minulým utkáním byla základem pro druhou letošní výhru. V kombinaci s týmovým pojetím útoku, bojovností a podporou slušného počtu fanoušků se nám podařilo předvést hezký basketbal s třešničkou na dortu v podobě vítězství.

Doufáme, že nám bude tento zápas inspirací do dalších bojů.

Body: Ziesemann 32 (4×3), Pípa 15 (2×3), Jindra 10 (1×3), Svatek 10, Šťáhlavský 3 (1×3), Veroněk 3 (1×3), Kosejk, Bulejko a Černý 2, Karman, Mejsnar a Nývlt 0.

TH: 22/10 45%

Tagy