weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – mladší minižáci U12 TJ Slovan Varnsdorf vs BK Teplice (leden 2023)

Sobotní odpoledne 7. ledna 2023 patřilo ve varnsdorfské tělocvičně na Národní ulici 3. kolu oblastního přeboru mladších minižáků U12. První nastoupil domácí TJ Slovan Varnsdorf proti týmu BK Teplice.

První čtvrt vypadala pro domácí velmi příznivě, ovšem expresivní projev trenéra hostů zafungoval a situace se zcela obrátila. Na konečných 29:77 (9:7 / 13:34 / 17:57) to zpočátku opravdu nevypadalo.

Na oddílovém webu:

TJ Slovan Varnsdorf – BK Teplice 29 : 77 (9 : 7, 4 : 27, 4 : 23, 12 : 20)

Soutěž mladších minižáků pokračuje dalšími třemi turnaji s novými soupeři. V úvodním zápasu proti nám nastoupili hráči z Teplic, kteří zatím neprohráli, a proto jen velmi zodpovědný a kvalitní výkon nám mohl pomoci ke slušnému výsledku. Toto předsevzetí nám vydrželo jen v první čtvrtině, kdy se nám podařilo soupeře zaskočit, a to ještě několik střeleckých pokusů zůstalo nevyužito. Ve druhé a třetí čtvrtině jsme měli problém s rozehrávkou. Snadno jsme přicházeli o balón a soupeř nás trestal. V poslední čtvrtině se hra opticky vyrovnala, ale opět několik chyb v závěru umožnilo hostujícím hráčům svůj náskok ještě navýšit. Škoda dobře rozehraného utkání. Hráči bojovali, ale stále děláme mnoho zbytečných chyb.

Body : Martínek 7, Patóč 6, Šindelář, Šoller a Přerovský po 4, Dzurko a Cechl Lukáš po 2.

Tagy