weby pro nejsevernější čechy

SAMAT Tour 2011

V sobotu 27. srpna 2011 v Jiřetíně pod Jedlovou ve sportovním areálu proběhl VIII. ročník závodu Samat Tour.

Další objevená mezera v dokumentování tradičních akcí… Takže citace z oficiálního webu a pár pamětnických obrázků:

Poslední srpnovou sobotu 27.8. 2011 se uskutečnil VIII. ročník cyklistického závodu SAMAT TOUR 2011 v Jiřetíně pod Jedlovou.

Závod, s heslem „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se!“, se již stal oblíbenou tradicí, což dokazuje stále stoupající počet zúčastněných malých i velkých cyklistů. Své síly si přijelo poměřit 134 závodníků. Letošní ročník se také může pochlubit rekordním počtem dětských závodníků, na startu se jich sešlo přesně 104.

Startovalo se ve třech kategoriích:

Kategorie A
Děti do 5 let
1. místo Karolína Tlapáková
2. místo Lucie Zelená
3. místo Anna Bajanová

Děti od 6 do 10 let
1. místo Adriana Hladíková
2. místo Justýna Zajícová
3. místo Lukáš Zoser

Kategorie B
Děti od 11 do 15 let
1. místo Filip Srbecký
2. místo Lukáš Kudla
3. místo Petr Heene

Kategorie C
Ženy
1. místo Kateřina Marková
2. místo Helena Andělová

Muži
1. místo Tomáš Podrazil
2. místo Aleš Volianka
3. místo Jaroslav Novák

Velkou zásluhou na příjemné atmosféře celého závodu měl moderátor Vratislav Krupa. Vtipným komentářem rozveseloval fanoušky, kteří přijeli podporovat, ale i závodníky samotné.

Pro všechny zúčastněné byl odměnou jedinečný sportovní zážitek a věcné ceny, které věnovali sponzoři akce. Žádný závodník neodešel s prázdnou. Všichni si odnesli žlutá trička s logem akce a občerstvení.

Děkujeme účastníkům závodů, organizátorům a především sponzorům, kteří věnovali pěkné a hodnotné ceny pro všechny závodníky, které byly odměnou za námahu i motivací do dalších sportovních klání. Těšíme se opět na startu v dalším, již IX. ročníku cyklistického závodu SAMAT Tour 2012 v Jiřetíně pod Jedlovou.

Hlavní pořadatel závodu SAMAT s.r.o., výrobce plastových oken a dveří ve spolupráci s Cyklosport Bartys Rumburk a Ruli.

Sponzoři cyklistického závodu SAMAT TOUR 2011:

SAMAT, Cyklosport Bartys, Ruli, Hörmann, RinaSport, Deceuninck, Noprosu, Perník Manufaktury, Kovostroj Bohemia, Milénium, Fima, Eko Servis, Cukrárna Sluníčko, Radek Sadil, Café Dlask, Nobilis Tilia, Haf Haf Shop, Merlin Café, M Studio, Your Lowe italka, Geze, Stavebniny Falta, Mühl, Pilkington, Safety Master, Petr Vágner, Novia Fashion, Haas+Sohn, Rybárna Rumburk, Würth, Krupovi-VHM, Telecon Servis, Richter Frenzel, Heroal, Vod, SaM, AB elektro Bukáček, Lužická realitní, Autocamp Kokořín, Amann, Berner, Ratio, Soudal, Cyklomax, Řeznictví Vohnout, CCS, Techma, Climax, Cukrárna Venezia, Comtel, Kadeřnictví Maruška, Dárky z věžičky, Knihkupectví Kalivoda, S+K rumburský stavební servis, Mlékárna Varnsdorf.

Barbora Rajtrová, SAMAT, spol. s r.o.

Startovní listina -> (těch jmen tehdejších prcků, které potkávám dodnes, byť už na zcela jiných místech…)

Tagy