weby pro nejsevernější čechy

Další dávka pozvánek

Tuhle se mi stalo, že jsem dostal „dobrou radu“ – prý pokud o nějaké akci nevím, určitě ji najdu v kalendáři na Výběžku, že to tam dává nějaký šikovný maník a skoro nic nepřehlédne. Tak se pojďme povídat, nač přišel tentokrát. Většinou se jedná o akce dlouhodobější, nejrůznější výstavy nebo součásti měsíčního programu, ale najdou se i „sólo“ akce.

V pondělí 2. prosince 2013 si po předchozí smršti v klidu a pohodě rozsvítí svůj strom v Dolní Poustevně a v aule ve VDF zapějí ZUŠkové pěvecké sbory.

V úterý 3. prosince 2013 si hodlám poslechnout, jak Společně Bránou do Čech, ovšem o víkendu jsem se dozvěděl, že začátek koliduje s každoročním zpíváním mateřské školky pro Městský úřad, snad to nějak stihnu oboje. V Loretě v RBK začínají speciální zimní prohlídky a večer v Městském divadle ve VDF bude k vidění duchařská komedie. A zatímco řada výstav už trvá, tento den zahajuje hned dvěma expozicemi rumburské muzeum.

Ve středu 4. prosince 2013 bohužel nemůžu na přednášky do Krásné Lípy

Ve čtvrtek 5. prosince 2013 začínají chodit s předstihem Mikulášové a večer v aule zahraje kytarista Lubomír Brabec, ovšem těžko hádat, jestli se z Prahy stačím vrátit včas.

A zbytek týdne je na další pozvánku.

Tak pokud ten chytrák nezadal do kalendáře všechno a víte o něčem, co v něm není, případně máte i nějaké letáčky, dejte nám vědět.