weby pro nejsevernější čechy

O pohár starosty města Turnova 2023

Poháry starosty města Turnova přivezli členové lyžařského oddílu do Varnsdorfu.

Sobota 20. 5. 2023 se pro členy lyžařského oddílu stala veleúspěšná.

Po zimní sezóně se lyžaři soustředí na in-line a proto si o víkendu jeli změřit síly na své první závody do Turnova. Po nasazení in-line, chráničů a přilby se vydali na první rozjížďky, které již nasvědčovaly, že cele závodní odpoledne bude veleúspěšné.

Po rozjížďkách přišly ostré starty dle rozlosovaných skupin a nejvíce obsazená skupina B-dívky byla oddílově pokryta takto: 1. Leonka PARENICOVÁ, 2. Terezka HÁNLOVÁ, 3. Helenka Nýčová, 4. Jordanka HRESKO, 5. Ellinka STEHLÍKOVÁ, 6. Vanesska ČERMOCHOVÁ. Zde šlo opravdu o vteřiny. Skupina C-dívky: 1. místo Deniska BLATNÁ, Skupina D-dívky: 1.místo Maruška BLÁHOVÁ. Skupina D-chlapci: 1. místo Jan BUKÁČEK, 2.místo Adámek SYNEK. Skupina C-chlapci: 1.místo Hugo BLÁHA.

Všem zúčastněným patří velké díky za skvěle výkony a reprezentaci oddílu. Velké díky také patří rodičům, kteří dělali dětem skvělé depo, občerstvovací stanici a vše co k tomu patří.  Organizátor je z výše uvedených členů tak nadšený, že došlo k uzavření slibu účasti i pro rok 2024. Skool!

Za oddíl lyžování TJ Slovanu Varnsdorf Monika Koštrnová.

Tagy