weby pro nejsevernější čechy

ŠnekRace 2023 – Dětský závod

První prázdninový den v sobotu 1. července 2023 začal dopoledne dětským závodem letošní jubilejní 10. ročník extrémního překážkového závodu ŠnekRace.

Ačkoli jsem závod obdobné koncepce fotil pradávno, kdy se zřejmě místňákům o něčem takovém teprve začínalo zdát (a pak ještě jednou), na ŠneRace jsem se těch předchozích 9 let ani jednou nedostal. Takže letos premiéra. A nutno smeknout – jak jsem to viděl já, šlapalo všechno jak na drátkách. Zájem obrovský. Na dětskou cca kilometrovou trať vyrazila cca dvoustovka závodníků. Od ostřílených borců po sotva chodící caparty. A plně chápu přístup organizátorů, že nevyhlašují vítěze – protože tady vyhrává každý, kdo dokáže okruh absolvovat. K tomu super počasí.

Výsledné časy -> (nezapomeňte, že lze vybírat kategorie volbou tratě – D6, D9, D12, D14)

RC Lions Rumburk na FB:

Dnes úžasný ŠnekRace s báječnou rugby rodinou. Stejně jako my, letos ŠnekRace slaví 10.narozeniny a my jsme rádi, že jsme se zúčastnili již po páté. Týmový duch, vzájemná pomoc a podpora.
Někteří hráči vyzkoušeli trať na čas a následně i v týmu. Bylo to skvěle strávené dopoledne. Děkujeme všem zúčastněným a dokumentaristům

https://eu.zonerama.com/LucieLoukotova/Album/9996673

https://eu.zonerama.com/Album/9997303

ŠnekRace na FB:

Fotky z dětského závodu od Miloše Lukačoviče ->

Další foto:

Karel Dvořáček ->

Jitka Sismilichová ->

Tagy