weby pro nejsevernější čechy

DIVADELNÍ LÉTO VE STODOLE

Již příští týden začíná DIVADELNÍ LÉTO VE STODOLE Lučního baru v Krásné Lípě.

Celou letní scénu ve stodole Lučního baru v Krásné Lípě otevíráme již skoro legendárním představením SEX od Pavla Kohouta.

Ve středu 26. 7. 2023 od 19:00 máte jedinečná příležitost zhlédnout představení ochotnického spolku ŽUMPA Nučice, které si z celostátní přehlídky amatérského činoherního a hudebního divadla Divadelní Piknik Volyně přivezlo rekordních 10 cen (režie, dramaturgie, výprava, 6x herectví a za inscenaci).

SEX

Komediálně dramatická amoleta o jednom (posledním) dějství. Sextet partyzánů v zemljance v pražské Stromovce. Příprava zásadního činu, hesla, hlídky, konspirace, amádová furniklovice na rušně – a slova, slova, slova. „Vážení, já bych si taky radši vařil nebo si psal nebo si chodil pozdě, ale když budem vařit, psát a chodit pozdě všichni, tak ten vlak nevyhodíme nikdy!“

Představení vzniklo společnými silami divadelních souborů – Ochotnický spolek ŽUMPA, Divadlo Máj Praha, Divadelní soubor Ragueneau Plzeň a Divadelní soubor Hraničář Rumburk.

Pro milovníky divadla jsme připravili nabídku zvýhodněné permanentky na všechna představení za 350Kč (cena za jednotlivé představení je 120Kč). Permanentku lze získat na telefonním čísle 775 233 703/ Miroslav Řebíček.

V rámci DIVADELNÍHO LÉTA VE STODOLE se pak můžete těšit na tato představení.

9. 8. 2023 Michaela Doleželová, Roman Vencl: KRÁLOVNY

Tragikomedie propojená hudební zpovědí i sloganem „Kde je humor, je i naděje.“ Tři ženy které, byly v nedávné době vystaveny zlomovým životním okamžikům a teď stojí před nelehkým úkolem – naučit se žít své nové životy. Divadelní soubor HRANIČÁŘ Rumburk.

23. 8. 2023 Pavel Kohout: KYANID O PÁTÉ

Komorní drama o osudovém setkání dvou žen, které svedly dohromady netušené vazby z minulosti. Divadelní spolek Vojan Desná – Mladá haluz.

30. 8. 2023 Ladislav Smoček: PODIVNÉ ODPOLEDNE DR. ZVONKA BURKEHO

Groteskně černá komedie o místě, na němž všichni i přes své rozdíly musíme žít společně. Divadelní soubor HRANIČÁŘ Rumburk.

Prosíme zaparkujte své auto pod kopcem u Schindlerovy pletárny (nebo jinde ve městě) a nahoru do Lučního baru se projděte úžasnou procházkou pěšky.

Projekt podpořil Ústecký kraj a MAS Český sever.

S pozdravem
Miroslav Řebíček

Tagy