weby pro nejsevernější čechy

Poslední adventní neděle (a těch pár dní okolo)

Já vím, že v tuhle chvíli spoustu lidí zajímají úplně jiné informace, než je nějaká kulturně-sportovní nabídka, ale pro mlčící část obecenstva přece jen máme nějakou nabídku. Z dnešní čtvrteční nabídky připomínám hudební triumvirát – N.T.C. na gymplu v RBK, Rybovku u starokatolíků ve VDF a jazz u Kocoura.

Pátek 20. prosince 2013 – v Ebersbachu začínají třídenní Ruprechtovy historické (vánoční) trhy. Já ovšem budu trávit většinu dne na každoročním Vánočním jarmarku na varnsdorfském gymnáziu. Rumburáci v takřka stejném čase kontrují Vánoční akademií.

V sobotu 21. prosince 2013 zajdu do Alberta, zajímá mě, jak v jeho podání dobročinnost dopadne. Do Rumburka na nádraží dorazí Betlémské světlo a já bych se měl vypravit do Krásné Lípy, když už je z těch jejich 4 adventních koncertů ten poslední a já ty tři předchozí nestihl…

V neděli 22. prosince 2013 zajímavě vypadá Setkání u varhan ve Šluknově a určitě stojí za poslech koncert v Loretě. Prej svátky klidu. Kdo takový nesmysl vymyslel?

Pokud víte o nějakých dalších akcích, které nevidíte ani na plakátcích, ani v našem kalendáři, ruka by vám neupadla, kdybyste nám napsali.