weby pro nejsevernější čechy

Basketbal – muži TJ Slovan Varnsdorf B vs BA 2006 Roudnice nad Labem (říjen 2023)

V pátek 20. října 2023 ve sportovní hale ve Varnsdorfu nastoupil tým mužů TJ Slovan Varnsdorf B proti celku BA 2006 Roudnice nad Labem.

Domácím se sem tam nějaká akce slušně podařila, ale většinu času si Roudnice na palubovce dělala, co chtěla… Předpokládám, že druhá půle se od první asi moc nelišila.

Konec 61:90 (13:31 / 21:53 / 39:75)

Na oddílovém webu:

TJ Slovan Varnsdorf „B“ – BA 2006 Roudnice nad Labem – 61:90

Naše béčko odehrálo druhý zápas oblastního přeboru proti mladému celku z Roudnice. Celek, který disponuje mladými borci, kteří nastupují v ligách, či extraligách U19. Jedná se o tým, který jistě patří k favoritům celé soutěže. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého.

Roudničtí na nás vlétli a od samého začátku určovali ráz hry. Soupeř hrál rychle a efektivně, byl lepší v každém aspektu hry a zaslouženě vyhrál.

Naši hráči dost často vypadali, jako by si neuvědomovali, že již začala soutěž. Vypadali, jako by stále hráli „čunču“ pod Sokolovnou. Laxní obrana, laxní řešení jednoduchých přihrávek, nepřipravenost na těsnější obranu. Tým evidentně potřebuje budíček. Doufejme, že přijde již v pátek, kdy nás čeká další mladý soupeř, tentokrát z Teplic.

Tagy