weby pro nejsevernější čechy

Hokej – Liga mladších žáků HC TS Varnsdorf vs Bílí Tygři Liberec

V neděli 5. listopadu 2023 na varnsdorfském zimním stadionu proběhlo 7. kolo Ligy mladších žáků, proti sobě nastoupil na led HC TS Varnsdorf vs Bílí Tygři Liberec.

Domácí Vikingové se ne a ne chytit, Tygři hráli mnohem agresivněji a aktivněji. Svůj první gól dokonce vsítili domácím v končícím oslabení 3:5. Kralovali ledu až takřka do konce první třetiny, kdy se konečně domácím podařilo spravit si sebevědomí pár okamžiků před koncem alespoň jednou trefou (4:1). Dál už nevím…

Z oficiálních zdrojů:

V neděli 5. 11. 2023 se od 10.00 odehrálo na varnsdorfském zimním stadionu další kolo krajské ligy mladších žáků B skupiny. Tentokrát do Varnsdorfu zavítalo A družstvo Bílých Tygrů Liberec. I když závěrečný výsledek vypadal lépe pro hostující tým (3:9), mladí Vikingové nedali soupeřům nic zadarmo. Mladý a ohrávající se tým plnil veškeré pokyny trenérů – od obrany až po útok. Jako jedni z mála v této soutěži dokázali proti zkušenému libereckému týmu udržet skóre obdržených branek pod desítkou. Příští týden vyjíždějí mladší Vikingové do Jablonce, kde se jistě podaří zúročit dnes nasbírané zkušenosti.

Tagy