weby pro nejsevernější čechy

Hokej – LSŽ HC TS Varnsdorf vs HC Turnov 1931

V sobotu 18. listopadu 2023 se na varnsdorfském zimním stadionu konalo 12. kolo Ligy starších žáků Libereckého kraje, v němž se utkali HC TS Varnsdorf a HC Turnov 1931.

Protože jsem v pátek nemohl ani na mladší žáky, ani na muže (oboje s Frýdlantem), chtěl jsem zdokumentovat alespoň první třetinu starších žáků v sobotu, než mne povinnosti zase povolají jinam. Ovšem mám pocit, že pokud se dá u hokeje na něco spolehnout, tak jen na to, že se nedá na nic spolehnout. Zaevidoval jsem si podle dostupných zdrojů začátek na 14:30, ale už když jsem vystupoval z auta a slyšel burácení z haly, bylo mi jasné, že je něco špatně. Na web se příliš spoléhat nelze (aktuální info o následujících zápasech momentálně vypadá takto):

A na dveřích stadionu rozpis na plakátě, z něhož vyplynulo, že dnes se začalo už ve 13:30 – takže jsem stihl jen pár posledních minut druhé třetiny. Nicméně na FB hokejistů aktuální info:

Utkání LSŽ HC TS Varnsdorf: HC Turnov 1931 2:9 (0:2, 2:5, 0:2)

Dnešní domácí utkání starších žáků klukům nepřineslo výhru. Hosté byli bruslařsky i herně lepší, naši kluci posílili obranu a gólman Matteo dnes v brance předváděl neuvěřitelné zákroky. Překonat gólmana hostů se podařilo Kubovi (as. Michael Hovorka) a druhý byl Matyáš Bafia (as. Jakub Jan Rýdl). Kluci tým z Turnova potrápili, jen chybělo štěstí v zakončení. Děkujeme fanouškům za podporu.

PS: Další zápas byl naplánován na neděli dopoledne, hrát měli mladší žáci. Měli. Na webu – nic, na FB – nic, na IG -nic. Jen na dveřích stadionu na rozpisu škrtnutý řádek a dopsáno ZRUŠENO. Místo toho je ale na 19. 11. avizováno utkání mužů, které já v evidenci nemám a na které jsem nikde neviděl žádnou upoutávku.

Tagy