weby pro nejsevernější čechy

Hokej – Liga mladších žáků HC TS Varnsdorf vs Bílí Tygři Liberec B

V sobotu 9. prosince 2023 na varnsdorfském zimním stadionu proběhlo 13. kolo Ligy mladších žáků, proti sobě nastoupili na led celky HC TS Varnsdorf a Bílí Tygři Liberec B.

Než se domácí kluci na začátku třetiny stačili rozkoukat, měli v síti hned dva góly. Naštěstí se vzpamatovali a do konce třetiny srovnali. Zbytek zápasu se zjevně povedl mnohem lépe:

Z oficiálních zdrojů:

HC TS Varnsdorf – Bílí Tygři Liberec B 7:5 (2:2,2:3,3:0)

Souboj druhého se čtvrtým. V sobotu 9.12.2023 proběhlo další kolo Ligy mladších žáků B. Tentokrát na varnsdorfský led zavítalo družstvo Bílí Tygři Liberec. Že jsou soupeři z Liberce favority zápasu bylo znát od samého začátku. V úvodu zápasu na domácí Vikingy vlétli a již po pěti minutách vedli 2:0. Varnsdorfští se ale oklepali z rychlého nástupu a postupně začali snižovat. Na 2:1 snížil V. Veselý a ještě před koncem třetiny dorovnal na 2:2 V. Pomichálek. Do druhé třetiny vlétli domácí mnohem lépe a po dvou minutách tak otáčeli skóre zápasu na 3:2. Celá druhá třetina tak byla jako na houpačce. Do poslední části tak domácí vstupovali a prohrávali 4:5. Vikingové ale nechtěli Tygrům darovat výhru jen tak zadarmo a disciplinovanou hrou dovedli zápas do vítězného konce 7:5. Kluci zaslouží velkou pochvalu nejen za útok a obranu, ale hlavně za čistou hru, která přispěla k další výhře a posunutí se tak na 3. místo v tabulce o skóre za BT Liberec.

Tagy