weby pro nejsevernější čechy

Letní sportovní hry mládeže Varnsdorf 2024 – stolní tenis

Ve středu 21. února 2024 první předzvěst nadcházející sportovní části školního roku. V herně stolního tenisu v Klostermannově ulici ve Varnsdorfu začaly Letní sportovní hry mládeže (kdysi a občas Liga severu středních škol Šluknovského výběžku) první disciplínou.

Holky Bratislavská A a B, Lesárna, Gympl VDF a Gympl RBK, kluci ve dvou skupinách: A-Karolíny Světlé A, Gympl VDF B, Bratislavská B, Obchodka, Gympl RBK a TOS / B-Karolíny Světlé B, Gympl VDF B a C, Bratislavská A a Lesárna. U holek tudíž přímé výsledky, u kluků po dohrání skupin další kolo o výsledné pořadí.

Z propozic:

Hraje se systémem Davis cup (dvě dvouhry, čtyřhra, dvě dvouhry). Při dosažení třech bodů je konec a utkání se nedohrává. / Jedna škola může do soutěže přihlásit i více družstev. Počítá se pouze umístění nejlepšího.

Výsledek dneška:

Celkově (lepší je postavit třeba i to nejhorší družstvo do soutěže, než sbírat trestné body za neúčast):

Gymnázium VDF na FB:

Sportovní hry mládeže 2024 středních škol Šluknovského výběžku začaly vítězstvím našich dívek i chlapců ve stolním tenisu . Gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci školy. Naši reprezentanti: Matouš Tomko, Kuba Skramužský (G5), Ondra Janošek (G6), Hanka Hedvíková, Míša Čepeláková, Hugo Haufert, Kuba Slavík, Míša Konárek (G7), Borek Bartl (G8B). SPORTU ZDAR!

Střední zdravotnická škola a Obchodní akademie Rumburk na FB:

Včerejším dnem byly zahájeny LSHM 2024 – Letní sportovní hry mládeže, kterých se účastní střední školy z našeho výběžku. První disciplínou byl stolní tenis. Vojta a Jakub z 1.OA reprezentovali naši školu v této zahajující hře.

Jakub o průběhu turnaje napsal: “Celkově jsme se umístili 10. První zápas jsme po vyrovnaném souboji vyhráli 3:1 proti Bratislavské. Bohužel jsme poté měli velmi těžké soupeře, kterým jsme jednoznačně podlehli. Myslím si, že jsme podali velice slušný výkon a své soupeře potrápili. Poslední zápas o 9. místo jsme prohráli proti Gymnáziu Rbk B 3:0. Tento zápas jsme si prohráli sami kvůli vlastním chybám. Na příští rok jsme připraveni opět potrápit naše soupeře a určitě uhrát i daleko lepší výsledek.”

Děkujeme za reprezentaci školy a také za první využití našich nových dresů.

Rok 2022 ->, rok 2019 ->, rok 2018 ->

Tagy