weby pro nejsevernější čechy

Volejbal verze 2024

Sezóna halových sportů pomalu končí a nadchází čas bilancování.

Někdy se to tak pitomě sejde… Celý rok některé sportovce „doprovázím“ na jejich cestě, a když přijde zlatý hřeb, být u toho nemůžu.

Volejbal je tu u nás (nejvíc srovnávat můžu s basketem) záležitost vlastně čistě „holčičí“ a podstatně méně navštěvovaná, byť se některé týmy v soutěži neztrácí. A právě uplynulý víkend je toho zářným příkladem. Protože jak řečeno výše, nebyl jsem u toho, z externích zdrojů:

U14 VÍTĚZKY Libereckého kraje
Dobojováno mají mladší žákyně. Děvčata vybojovala v celoroční soutěži úžasné 1. místo, když ze 40 zápasů prohrála pouze 4 utkání. Úžasná sezóna ještě ale nekončí a poslední dubnový víkend čeká děvčata cesta do dalekého Bílovce na 2. kolo kvalifikace na MČR.

Veliké díky děvčatům, jak jsme tu první společnou sezónu zvládly, troufám si říci na výbornou… rozjetý vlak ještě nekončí. A obrovské díky rodičům, že jste nás celý rok všude doprovázeli, povzbuzovali a věřili nám. Bez vás by to nebylo takové, jaké je.

U18 VÍCEMISTR Libereckého kraje
Krajská soutěž je dobojována. Děvčata dokázala vybojovat v celoroční soutěži druhé místo a tak se koncem dubna pokusí, v baráži o 2.ligu KKy, vybojovat historický postup do vyšší soutěže.

Tagy