weby pro nejsevernější čechy

Mezigenerační setkání v MŠ Sluníčko ve Varnsdorfu

Děkujeme klubu seniorů Pohádka za velice milou návštěvu.

Dne 22. 5. 2024 nás navštívili velice milé členky a členové klubu seniorů Pohádka sršící humorem a dobrou náladou, ale také naše školkové babičky, které naši MŠ pravidelně navštěvují, předávají dětem své zkušenosti, povídají si s dětmi, hrají si s nimi, chodí s dětmi na procházky, čtou dětem před poledním odpočinkem pohádky, některé recitují vtipné básničky, některé vystupují společně s dětmi na besídkách, některé učí děti šít, plést, házejí si s dětmi míčem, děti malují a předávají obrázky, dárečky, elán, ale také společně pečeme například vánoční cukroví a další a další aktivity, které jsou pro děti velice přínosné a určitě velkou, pozitivní zkušeností ….

Společně vytváříme oboustrannou radost.

Jsme rádi, že se nám daří stmelovat generace. Podporujeme pravidelné setkávání dětí a seniorů. Oceněním je pro nás udržení si značky: MEZIGENERAČNĚ již třetím rokem a znamená to, že jsme součástí tohoto jedinečného dlouhodobého projektu.

Děkuji dětem a paním učitelkám za krásné vystoupení dětí a za zapojení naší milé návštěvy do tanečků.

Děkujeme za milou návštěvu naší koordinátorce projektu Mezi námi paní Veronice Bartákové, která dnes slavnostně opětovně předala značku Mezigeneračně i klubu Pohádka a my jsme měli tu čest být u toho.

Těšíme se na další setkání.

kolektiv MŠ Sluníčko ve Varnsdorfu

Tagy