weby pro nejsevernější čechy

Letní sportovní hry mládeže (hry pro střední školy) 2024 – streetball

Ve středu 29. května 2024 pokračovaly ve Varnsdorfu Letní sportovní hry mládeže pro střední školy a učiliště Šluknovského výběžku souběžně dvěma disciplínami – v hale se hrál volejbal a naštěstí venku u haly streetball.

S ohledem na počasí se totiž do poslední chvíle zvažovalo, že se přesune pod střechu, do tělocvičny na Národní ulici. Což by „trochu“ komplikovalo přemisťování z jedné disciplíny ke druhé… Naštěstí už nelilo, byť povrch neproschnul úplně a občas to někomu klouzlo…

Výsledky:





SOŠ mediální grafiky a polygrafie na FB:

Dne 29.5. se žáci naší školy zúčastnili streetballového turnaje středních škol, kde bylo 9 týmů ze sedmi škol. Přihlásili se Josef Zdražil, Ondřej Luh, Patrik Ptáček a Danny Charvát. První zápas byl nejtěžší ve skupině a soupeř byl nad naše síly, prohra nás mrzet nemusela, byli to pozdější vítězové celého turnaje. Ve skupině jsme se umístili na krásném třetím místě a v následném vyřazovacím zápase jsme těsně prohráli a zahráli si skupinu „B“ o umístění, kde jsme všechny zápasy vyhráli a celkově skončili na pátém místě. Škoda jednoho zápasu, který nevyšel podle představ, mohla z toho být „bedna“.

Naši kluci do turnaje vstupovali s tím, že chtějí, aby po nich na škole něco zůstalo, a to se jim povedlo, udělali skvělý herní dojem a další generace mají na co navazovat.

Jiří Otáhal

Rok 2023 ->

Tagy