weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hlavička 2013 již zná svého vítěze

Anketa ,,Rumburská hlavička 2013“ byla k třicátému dubnu ukončena a ve čtvrtek 1. května na Lužickém náměstí v Rumburku byly oficiálně vyhlášeny její výsledky. Připomínáme, že šlo o anketu našeho webu, ve které jste měli vy – čtenáři určit, kdo z místních činitelů pronesl nejvtipnější a nejrozporuplnější výrok. Na vědomí se tedy dává, že s přehledem anketu ovládl starosta města Rumburk. Přesněji tedy s téměř polovičním počtem všech hlasů vyhrál výrok:,,Nevadí mi, že v čele města stojí obviněný starosta. Vadí mi, že to jsem já.“ Tato památná slova byla zaznamenána po jednom ze zasedání rumburského zastupitelstva od starosty města Rumburk – Jaroslava Trégra.

Spoluautorku ankety, paní Dagmar Fohlovou, můžete vidět na úvodní fotce. Ta také přišla prvního května výsledky vyhlásit a několik dní poté se vydala na rumburskou radnici, aby hlavní cenu v podobě hlávky zelí předala vítězi. Ten bohužel nebyl k zastižení a proto hlávka skončila na podatelně. Snad si ji nakonec pan starosta vyzvedl.

DSC02332

Nutno ještě říci, že jsme zaznamenali pokus zfalšovat výsledky ankety. Někteří vtipálci si otevřeli anketu nejméně stokrát za sebou a hlasovali pro svého koně. Naštěstí si naše IT oddělení poradilo i s těmito škůdci.

Výherci ankety jsme také darovali památný diplom.

DSC 06571

Příští rok se na anketu můžete těšit znovu. Vždycky je dobré si připomenout, čím nás naše lokální hvězdy umí pobavit.