weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam třicátého týdne 2014

Počasí je jak na houpačce, čím dál víc se mi zdá, že absolutně neodpovídá předpovědím, uvidíme tedy, jak na konec týdne plánované akce vlastně dopadnou. V pátek 25. července 2014 další farmářské trhy ve VDF před Střelnicí, vernisáž nové výstavy na šluknovském zámku a v Neugersdorfu neuvěřitelný 286. roční Jacobimarktu.

V sobotu 26. července 2014 začíná Anenská pouť v Lobendavě, ale pardon, opisovat bílá a žlutá rozmazaná písmenka z neonově oranžového plakátu do kalendáře nemám sílu. Já ale spíš vyrazím opačným směrem, dost by mě zajímala ta „komorní“ oslava půl století ochrany Pravčické brány.

V neděli 27. července 2014 bych si chtěl projít Köglerovu stezku, klidně i celou, ovšem asi budu muset volit nějakou kratší trasu, protože odpoledne samozřejmě zamířím do Filipova.

Další akce najdete na připojených plakátcích. Některé z nich nejsou v našem kalendáři (jsou mimo akční rádius výběžku, ale přesto je považujeme za zajímavé), pro změnu v něm ale najdete akce, k nimž nemáme plakátky. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.