weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam osmatřicátého týdne 2014

Tentokrát raději včetně mírného opakování akcí i z posledních pracovních dní týdne, a potom nabídka přicházejícího víkendu. Pro připomenutí – dnes ve čtvrtek 18. září 2014 odpoledne ve Šluknově fotbalisté a trenéři z VDF,  a večer u Kocoura koncert. 

V pátek 19. září 2014 začíná v Dolní Poustevně tradiční festival loutkového divadla, milovníci přírody mohou vyrazit na jeleny, a já bych se mohl vypravit do Kamenického Šenova, kde jednak ještě probíhá sympozium, druhak bych se po čase opět podíval do otevřených dveří zdejší sklářské školy.

V sobotu 20. září 2014 začíná hudební festival Lípa Musica, se kterým jsme se už v minulých letech potkávali i ve výběžku a okolí (rok 2013, rok 2012). Letos to zachraňuje místo Filipova šluknovský zámek, ale koncertů zajímavých i zajímavějších je v programu plno, i když v něm nejspíš došlo k nějakým změnám. Když už ale byla zmínka o Šluknově – tady se v sobotu a neděli koná Festival lokální ekonomiky s konferencí, v sobotu s doprovodnými regionálními trhy v zámeckém parku a večerním koncertem. Večer ovšem já budu už zase u Kocoura, jsem na severskou ligu zvědav.

V neděli 21. září 2014 budu odpočívat, sportovní události s radostí přenechám jiným. 

Vybírejte tedy z připojených plakátků nebo v našem kalendáři. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.