weby pro nejsevernější čechy

Exligové Znojmo se v Kotlině střetne s Varnsdorfem, jasným favoritem jsou hosté

Posledním zápasem osmého kola Fotbalové národní ligy bude bitva Varnsdorfu, na jehož hřiště zajíždí aktuálně čtvrté Znojmo. Tabulka ligy je ale stále natolik vyrovnaná, že zápas může posunout třináctý Varnsdorf o několik pozic nahoru.Ilustrační foto: Jakub Trmal Jen pro ujasnění, první tým tabulky Žižkov má momentálně třináct bodů, hned za ním se tyčí Táborsko s jedenácti. Jenže stejná číslice je vepsána vedle dalších osmi mančaftů! Varnsdorf zatím získal bodů devět, což ho sice drží ve spodu tabulky, ale nic velkého to neznamená.

Znojmo v posledních dvou kolech vybojovalo remízy, tato sezóna je pro ně zatím úspěšnější při venkovních zápasech. Z jejich kabiny také vyšel jasný vzkaz: „Při vší úctě k soupeři tam jedeme vyhrát, nic jiného nás nezajímá.“

Domácí tým v předminulém kole nadělil druholigovému nováčkovi pět gólů a Kolín tak porazil poměrem 0:5. Naposledy ale hrál Varnsdorf se Sokolovem, který na svém hřišti vybojoval tři body dvougólovým rozdílem. Varnsdorf tedy sehrál poslední dva zápasy venku a nyní je po dlouhé proluce čeká zápas domácí s velmi těžkým soupeřem.

FK Varnsdorf – 1.SC Znojmo FK 28. 9., 16:30, Městský stadion KOTLINA

Zápas vám na našem webu přineseme ONLINE.