weby pro nejsevernější čechy

Čajová středa Na Kopečku na téma z cyklu: Jak to vidím já … nyní s Martinem Musílkem

Včera [29/10] lehce po 19.00 hodině se uskutečnilo debatní setkání s Martinem Musílkem ředitelem divadla ve Varnsdorfu u krbových kamen nad šálkem čaje, kávou, čokoládou i sklenkou vína. Klasicky z webu čajovny k tomuto večeru: Šlo o besedu s (zatím ještě zastávajícím funkci) ředitelem Městského divadla ve Varnsdorfu Martinem Musílkem o regionální kultuře, o jejím vývoji, směřování, chodu divadla a mnohém dalším. Mluvilo se nejen o tom, co mu přináší práce v této branži, ale také o jeho vizi do budoucna. Za pár let se mu podařilo v branži velmi dobře zorientovat a dobře se mu daří. Je mimo jiné spolupořadatel Mandava Jazz Festivalu a koncertu brazilského muzikanta Adriana Trindadeho na Kopečku.

Opět přišla velice pěkná návštěva, i když jsem s tím (v pravdě) moc nepočítal, a bylo tam i zopár mladých lidí. Besedovalo se o všem možném i podobném skoro nebo víc jak dvě hodiny živě, si myslím.

Pozvánka na středu 5. 11. 2014 do čajovny:

18.15 hodin Televize Gymbreak – Promítání aktuálního dílu televize GymBreak, která reflektuje dění na rumburském Gymnáziu a v jeho okolí. Na tvorbě programu se podílí přímo sami studenti a učitelé.

19.00 hodin Vernisáž výstavy „Lidé a lidé“ – Obrazy a fotografie cestovatelů Marka a Kláry Winterových z Rumburku, kteří strávili na cestách po Oceánii a Asii tři roky a přináší zajímavé postřehy. Také obrazy osobností, které je inspirovali.

Zde naleznete program komplet na listopad 2015