weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam šestačtyřicátého týdne 2014

Rychleji, než by člověk řekl PÚSČP, je tady konec dalšího týdne, a s ním také přehled akcí, o nichž víme a z nichž některých se zúčastníme. Připomínám, ve čtvrtek 13. listopadu 2014 začíná v Městském divadle ve Varnsdorfu už několikátý Vítr z hor a já pevně doufám, že jeho síla mě včas dostane po skončení úvodního představení do Doubice na Fabriku na koncert Laca Decziho.

V pátek 14. listopadu 2014 začíná vánoční prodej v podstávkovém domě v Lipové, program hlásila hvězdárna v Mikulášovicích, kde bude večer hrát také ABBA revival, a dalším představením pokračuje Vítr z hor.

V sobotu 15. listopadu 2014 ve Varnsdorfu tradiční celodenní knižní minitrh, svatý Martin v Jiříkově, ZUŠkový koncert na zámku ve Šluknově, Lužičan s cimbálem v Krásné Lípě a samozřejmě opět Vítr z hor.

V neděli 16. listopadu 2014 pietní akt odhalení památníku padlým, který se časově částečně překrývá s koncertem v kostele v Krásné Lípě. Večer závěr Větru z hor ve Varnsdorfu.

Vyberte si z nashromážděných plakátků nebo koukněte do našeho kalendáře. A pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám vědět.