weby pro nejsevernější čechy

Amethyst MD1 – přenosný bluetooth reproduktor

Na časté dotazy: co se to hejbe v tom horním banneru přinášíme odpověď: je to reprák  Amethyst MD1  reklama 600 

Lehký, přenosný a výkonný. To je bezdrátový reproduktor Amethyst MD1 pro všechny, kteří milují moderní design a skvělý zvuk. Díky zabudovanému subwooferu si vychutnáte kvalitní basy a zvuk, který je srovnatelný s předními reproduktory klasického provedení. Milovníci designových technologických novinek ocení originální futuristický vzhled. Praktická velikost a lehká, dvoukilová konstrukce jsou ideální pro vychutnání hudby bez jakýchkoli omezení. Amethyst MD1 je ve své cenové kategorii jedničkou nejen díky všem technologickým benefitům ale také velmi příznivé ceně.
Výrobce reproduktoru, renomovaná čínská firma Lanchyia, má více než třicetiletou tradici, kterou provází kvalitní zvuk, inovativní technologie a vlastní patenty. V minulosti vyvíjela technologie a spolupracovala na jejich vývoji například pro firmu Apple. 
Reproduktor Amethyst MD1 se od konkurenčních produktů odlišuje několika unikátními vlastnostmi a funkcemi. Zásadní je jeho mobilita díky Bluetooth technologii, která umožňuje poslech hudby bez drátů a přípojek k mobilu či notebooku. Pomocí Bluetooth se reproduktor spojí s vaším tabletem, notebookem, televizí nebo smartphonem, a to až do vzdálenosti 10 metrů! Díky kvalitní lithiové baterii vydrží Amethyst MD1 hrát v režimu nepřetržitého přehrávání až 10 hodin.
Další skvělou předností Amethystu je zabudovaný výškový a středový reproduktor a aktivní subwoofer – to vše umožňuje poslech hudby s dynamickými basy a excelentním zvukem, který byste od zařízení těchto rozměrů nečekali.
Jako jeden z prvních na poli bezdrátových reproduktorů přináší Amethyst funkci NFC (Near field connection) pro spárování. Už nebudete muset dlouho hledat v nastavení bluetooth zařízení pro spárování, stačí poklepat na speciální čidlo NFC umístěné na uživatelském rozhraní v horní části krychle. Dalším příjemným překvapením je možnost přehrávání díky slotu na SD paměťové karty.
Amethyst MD1 je navíc multifunkční produkt, neslouží pouze k poslechu hudby. Propojit ho můžete s televizí a užít si tak kvalitní zvuk domácího kina. Díky zabudovanému mikrofonu s širokým dosahem ho můžete také využívat jako hands free nebo jako chytrého pomocníka při konferenčních hovorech. Pracovat s ním budete podle hlasových instrukcí, neboť Amethyst vám sám řekne, co právě dělá.
Milovníci designových technologických novinek ocení originální futuristický vzhled. Praktická velikost a lehká, dvoukilová konstrukce jsou ideální pro vychutnání hudby bez jakýchkoli omezení. Vyberte si jedno ze tří luxusních provedení – černé, zelené či červené.
Designovou novinku naleznete exkluzivně na těchto stránkách.