weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (poosmé v roce 2015)

Jak pan ředitel v Inventuře slíbil, ta se děje – další várku tipů, kam zajít následující všední dny, je tu. Stále máme v nabídce různé výstavy a expozice v regionu i okolí, určitě zdaleka ne všechny.

Je pondělí 16. února 2015 a já za chvíli vyrazím do České Lípy, nakouknout, jak to funguje v Centru textilního tisku, když už tam mají ten Den otevřených dveří. A večer byste mohli zvednout kosti a dojít do varnsdorfského Městského divadla.

V úterý 17. února 2015 povídání v Křinickém pivovaru, tentokrát mimo cyklus. SI a Kola Brabec pozvali účastníka nejdrsnějšího závodu planety.

Ve středu 18. února 2015 večer znovu Křinický pivovar, ovšem opět v rámci hostů Jiřího Raka. A Na Kopečku vernisáž. A naše redakce se snad dočká další mediální přednášky.

Ve čtvrtek 19. února 2015 se nejspíš budu vzdělávat na MASkových kurzech, odpoledne pak ve varnsdorfské aule koncert. Rumburští mohou vyrazit do DK Střelnice na povídání o mediálních mrdkách.

Pokud víte víc než my, neváhejte a dejte nám echo. Přehled akcí jako vždy najdete krom zde zveřejněných plakátků také v našem kalendáři.