weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam poosmé v roce 2015

Někde už Masopust stihli minulý týden, někde se na něj teprve chystají a někde ho teprve plánují. Předkládáme nabídku akcí nadcházejícího víkendu. Dnes ve čtvrtek 19. února 2015 nestíhám přednášku v Kamenickém Šenově, ale koncert Koncertního tria ve varnsdorfské aule určitě nevynechám.

V pátek 20. února 2015 se účastním narychlo svolané turistické spanilé jízdy za poznáním, takže nehrozí poslední Den otevřených dveří na šluknovské lesárně a nejspíš nestihnu ani Valentýnské vystoupení kroužků varnsdorfského DDM v Městském divadle. Trvající plesová sezóna mne nechává zcela v klidu, to není obor, kterému bych se hodlal věnovat.

V sobotu 21. února 2015 pořádá družstvo Mandava vzpomínkový pochod na Karla Hofmana. Již jednou zmíněná šluknovská škola by měla mít přijímačky nanečisto. Že by se dalo v Krásné Lípě sáňkovat, jak bylo plánováno, tomu moc nevěřím. V domě Českého Švýcarska je celodenní akce pro rodiny s dětmi. A další plesy tu i onde.

V neděli 22. února 2015 kočičí institut bude podruhé Muffrunovat, na několika místech se budou hrát pohádky pro děti, na zimáku v RBK bude karneval a jak já to vidím, celý víkend budu mít čas na hrabání se v archivech.

Podívejte se do našeho kalendáře, prolistujte plakátky, zkuste si vybrat a pokud víte o čemkoliv dalším, dejte nám echo.