weby pro nejsevernější čechy

kudy kam (týden 11)

Tenhle týden čekáme megaakci a zatím není vůbec jisté, jestli nastane, ale třeba lidovky píšou, že jo, že o weekendu dorazí jaro!
 
V úterý 16/3 můžeme vyrazit do Koreje, nebo do Thajska a Malajsie, vlastně do Varnsdorfu, kde bude o Koreji vyprávět Kamila Sirotná od 18.00 v městském divadle a nebo do Šluknova, kde bude pro změnu přednáška o Thajsku a Malajsii. Ta začíná také v 18.00, takže se to bohužel nedá stihnout jedním vrzem.
Ve středu dorazí do Krásné Lípy Avatar. Promítá se od 18.30. Já ten film vidět nemusím, dal bych si raději ve čtvrtek dopoledne pohádkové pásmo Jak dědeček měnil. (Od 10.00 v kině ve Šluknově)

V pátek je Josefa, což je celonárodní svátek za každého režimu. Zároveň dojde na hasičský ples v Národním domě v Dolní Poustevně ve 20.00 a v sobotu budou plesat požárníci v Rumburku od osmi na Střelnici. Takže, jak už jsem napsal jinde, tyhle dva dny raději opatrně se zápalkami, hasiči mají volno. V sobotu je ještě jeden ples: V.Společenský ples příznivců kultury na Šluknovsku v kulturáku v Krásné Lípě. Ten název je poněkud děsivý, příznivci kultury, to může být pěkně nebezpečná partička. Cool
V neděli tedy jaro nastane jistě, bez ohledu na počasí. Bude rovnodennost.
A v kulturním domě v Rbk vystoupí Rumburský komorní orchestr s Ivetou Dufkovou.
Normální chill out.
Nic co by připomínalo chill out jsem ale neposlouchal při psaní tohoto článku, pořad o pomočování dětí na stanici Praha byl ale rozhodně poučný.