weby pro nejsevernější čechy

Na dovolenou z letiště v Drážďanech

Drážďany – Letiště Dresden International zveřejnilo na svých webových stránkách nový letní letový plán včetně výhodných nabídek a novinek pro české turisty.
Služeb tohoto letiště mohou ve velkém využívat i čeští turisté. A nabídka je vskutku pestrá. Letiště v létě odbaví až 275 odletů týdně do 15 zemí.

Cestující si mohou vybrat z 22 různých aerolinek. Mezi novinky pro letošní letní letový plán, který je platný od 27. 3. do 29. 10., patří například lety na řecký ostrov Kos a do egyptské Hurghady, a to až dvakrát týdně, a obnovené lety společnosti Cirrus Airlines do Vídně, Splitu, na Madeiru, Lanzarote, Korfu, Burgasu, Varny, na Ibizu a do dalších oblíbených letovisek. Společnost Aeroflot nabízí přímý let do Moskvy čtyřikrát týdně.
Cestující ze severních Čech si mohou rezervovat zájezdy z letiště Dresden International u cestovní kanceláře ITS Billa Reisen, díky které se mohou dostat každý týden do svých oblíbených destinací
Služeb drážďanského letiště v loňském roce využilo bezmála dva miliony cestujících a trend stále stoupá. Důvodem je určitě také to, že webové stránky www.letiste-drazdany.cz se všemi důležitými informacemi o letišti, odletech a službách fungují i v českém jazyce. Dále je cestujícím k dispozici česká pracovnice, která poskytuje veškeré informace českým turistům v jejich rodném jazyce. Mimo to letiště pořádá různé akce, které se specializují na českou klientelu. Příkladem takové akce je Velký cestovní den pro české zákazníky, který proběhne 18. června od 10 do 18 hodin. Na této akci budou k dispozici překladatelé, kteří pomohou Čechům při výběru zájezdů u 25 německých cestovních kanceláří.
Další předností drážďanského letiště jsou výhodné ceny za parkování, které vyjde jen na 15 Euro za sedm dní.
Všechny novinky a důležité informace jsou uvedeny na www.letiste-drazdany.cz.