weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam, tekno tekno a fotbal a pivo za hranicemi

Na teknivalu jsem nikdy nebyl, mám fobii z velkého počtu lidí a jsem línej cestovat, ale když je to za humny, tak proč se do toho Královstvínepodívat.

teknival by flicker

Tady je jedno video z Boňenova (2004) pro představu.

Ačkoli si vzpomínám, jednou jsem nějakou podobnou párty zažil v Karlových Varech a mám pocit, že někdy kolem čtvrté ráno, když slunce se chystalo vyjít a ptactvo začalo zpívat se mi to docela zamlouvalo.

Pořád si nemůžu vzpomenout kam jsem to ještě chtěl o víkendu zajet, ale napadá mě jenom fotbal ve Vilémově, kde se domácí utkají v prvním kole letošního Ondrášovka (Šaratice?) cupu s ligovým ústím. Výkop je v sobotu pět odpoledne.

Dneska má taky premiéru pixarovský film Auta 2 a v Rumburku ho budou reprízovat v sobotu odpoledne.

Všechny akce o kterých víme najdete v znovuotevřeném a resuscitovaném kalendáři (děkuju Lucie) na těchto stránkách, jak se snaží naznačit toto video.

Pokud cokoli pořádáte a máte zájem to zveřejnit, napište.

Přeci jenom jsem tu ještě našel jednu akci, destrukční derby:

Ale ne, to je svítící pes, plakát je tady:

Poněkud šílené.

A ještě tu mám vlastně tip na výlet do blízkého zahraničí. Stránky pivní obzor.cz (nádherné obzory, není liž pravda?) uveřejnili článek, který k takovému tripu přímo vyzývá.

Nejvíc se mi ale stejně líbí věta: výchozím bodem k putování může být upravené městečko Bad Schandau, kde to vypadá jako v civilizované Evropě narozdíl od blízkého smutného a ostudně vypadajícího vietnamského slumu jménem Hřensko; možná proto, že tamtudy často jezdím.