weby pro nejsevernější čechy

Kudy kam. Demonstrace, pytlákova schovanka a fichtl cup.

 

Unavili se už demonstranti? Začnou se problémy výběžku řešit? Ech, nikdo pořádně neví. Tady je tedy nabídka alternativního programu na víkend.

V pátek je možné podpořit Světlo pro Šluknovsko. Druhé z pokojných setkání občanů proti rasismu a násilí. (pátek 16/9 v 18.00 Starokatolický kostel ve Varnsdorfu).

 

Podle facebooku bude v pátek mejdan v Mikulášovicích, v Klubu: TECHNOLOGY 06 _ wArM Up FrEe TiBeT. Tuhle informaci berte s rezervou, organizátory jsem oslovil, ale víc podrobností nedodali.

V sobot se jede ve Varnsdorfu Fichtl Cup. V poledne se startuje u areálu pivovaru Kocour. Marně hledám na plakátu nějakej kulturní program, nicméně závod samotný je zábavný dost. Jestli ho chcete vidět celý, vezměte si sluchátka a respirátor. Tady je pár fotek z loňska.

V Lipové se pojede Pytlákova schovanka, orienťák na kolech. Pro cyklisty jsou všechny informace tady, pro nás pěší informace, že večer by měl hrát Hustej Wimpy a Uširváč, což je revival Jasné Páky a Hudby Praha.

V sobotu se bude hrát i v Rumburku, v Pepino baru. Wrata wot stodoli + nějaké další party. Na fb se píše: Zdravim,pisi ohledne urcitych nesrovnalosti v teto udalosti.Akci jsme domluvili jako akci trech kapel -Snih na Schodisti,Kombajn a Wrata Wot Stodoli v čase cca mezi 19 a 23.hodinou..Do 21.hodiny tri kapely zahrat nestihaji,tak snad se nebudeme krizit s jinym programem.), což je, jak uznáte dostatečně punkové, ale ne úplně jasné sdělení. Ale hrát se bude.

Sportovní nabídka od pana Soboty na víkend je tady, já připomíná jenom zápas Vilémova s FK Baníkem Souš, který začíná v sobotu vyjímečně už v 16:30. Vilémov je pořád neuvěřitelně druhý (o skóre), takže (i když sezona bude dlouhá) mnozí sponzoři se už teď děsí dalšího možného možného postupu, který by zase zvýšil rozpočet klubu. :)

Ve stejnou dobu se hraje ještě jeden fotbal: Velký Šenov (v tabulce senzačně první !!!) hostí SG Lipovou, takže to bude derby jak má být. Zejména pro příznivce seriálu Okresní přebor.

Konec hlášení.