weby pro nejsevernější čechy

Bůůůůů. Ještě zmatenější zpráva (nejen) z Varnsdorfu

Odolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil. Připadám si poslední dobou ještě zmatenější, než pan král. Měl bych tu pár nesouvislých citací:

Varnsdorf mě nezajímá, mám teď jiné starosti.

Od dubna do srpna zablokoval náměstí E. Beneše a od dubna do června prostor před divadlem a parkoviště u hasičárny.

Mým záměrem je jediné, a to zabránit dalším demonstracím.

Dovoluji si Vás pozvat dne 31. 3. 2012 od 16:00 hodin na procházku k romskému ghettu na ulici Kovářskou ve Varnsdorfu. Zábor veřejného prostranství a ohlášení trasy průvodu jsem již učinil, tak pojďme ukázat, kdo je v našem městě pánem!

Krajský radní pro školství stáhl žalobu, protože řízení považuje za neúčelné.

Ze Šluknovska odejdou od 1. dubna policejní posily z Prahy a Brna.

Pokud policie přijde o další peníze, bude se muset budování pořádkové jednotky, která se měla podle původních plánů do roka a půl rozrůst na 170 lidí a sídlit měla v Teplicích, okamžitě zastavit.

Policisté, které jsme nabrali, a kteří měli v jednotce sloužit, zůstanou ve službě jako klasičtí pochůzkáři.

Speciální policejní pořádková jednotka na severu Čech vznikne. Policie našla peníze na její zřízení. Prvních 50 policistů nastoupí do jednotky, která bude působit nyní hlavně na Šluknovsku, k 1. dubnu. Pořádková jednotka nebude čítat slibovaných dvě stě policistů, ale pouhých padesát.

Odposlechy jsou svinstvo, neodstoupím.

Nejsme totalitní režim, který by to vyřešil za tři minuty.

Odposlechy ničí demokracii.

Lomikare, Lomikare, nebudeme snad muset čekat rok a den… O tom, jak je to s tím stádem a žabáky, se přesvědčíme už v sobotu. Ostatní snad taky půjde rychle. Jo, a teď mi nevolejte – nikdy nevíte, kdo je na třetím sluchátku. Ostatně nemám čas, jdu na zahradu, sázet brambory, řípu, tuřín a zelí, abychom měli za pár měsíců co žrát.

Tagy