weby pro nejsevernější čechy

Šluknov dostal branku v závěru utkání v Křešicích

V sobotu [25/4] podlehl Šluknov v mistrovské utkání 19.kola I.A třídy Ústeckého kraje jedinou brankou v samém závěru Křešicím 1:0 na jejich hřišti.

Ani snaha a fandění FANS ze Šluknova po celý zápas, kteří vždy vytvoří domácí atmosféru všude tam, kam jedou s Plastonem, nedovedlo jejich hráče k výhře a tudíž i ke kýženým a očekávaným prvním třem bodům z venku. Snad se podaří napravit reputaci nyní ve středu od 17,30 hodin na stadionu ve Šluknově, kdy se hraje dohrávka odloženého prvního zápasu jara s Košťany (tímto zveme možné fanoušky, pivo, limo, klobáska bude zajištěno dostatek).

Trenér L.Čurgali napsal k tomu zápasu:

Na toto utkání jsme jeli s myšlenkami na body, což se nakonec nepodařilo. Mrzí mě to hodně a to jak kvůli FANS, kteří jsou skvělí a jezdí s námi na každý zápas, tak i kvůli hráčům, na kterých vidím zápal a 100% nasazení. Byl to další zápas, kde jsme inkasovali v závěru utkání. Zkusíme na tom zapracovat a vymyslet, jak tomu zabránit. Hráči na tréninky pravidelně chodí, tam nebude problém. Možná rozložení sil, kdy naše namotivovanost na utkání nám třeba naopak ubližuje, že nevydržíme v takovém tempu celý zápas. V první půli jsme měli několik jasných šancí, ale skvělý brankář jak Horákovi, tak Blažkovi ve střelení branky zabránil. I soupeř měl několik slibných šancí, ale i na naší straně legenda Čmugr chytal skvěle. V druhé půli jsme šli několikrát do pěkného brejku, ale nedařilo se nám v rozhodujícím okamžiku dát finální nahrávku. Mohli jsme jít nakonec i do vedení, když Blažek již překonal brankáře, ale míč skončil na břevně. Nešťastný okamžik přišel v 87.minutě, když jsme pozapomněli na hráče po přetaženém centru, který svou šanci využil a tvrdě zakončil.

Zde naleznete video z utkání, vícero fotek, ostatní výsledky kola a tabulku.

Tagy