weby pro nejsevernější čechy

Šluknov doma podlehl Velkému Březnu na penalty

Bleskovka: V sobotu [2/5] odpoledne sehrálo áčko Plastonu Šluknov (v modrém na snímcích) doma dva rozdílné poločasy mistrovského utkání 20.kola krajské A třdy s Velkým Březnem.

Prní poločas domácí vyhráli 2:0. Šance na vyšší rozdíl byly v dostatečné míře a to právě domácí borce po zápase mrzelo nejvíc, když je neproměnili. V druhém dějiství se v úvodu zranil stoper R.Lukáč a vícero vynucené střídání mělo za příčinu to, že se Březno nadechlo k vyrovnání skóre. Díky šluknovskému brankáři T.Uchytilovi můžou děkovat, že zápas došel k rozhodujícím penaltám. Kde si Březno vystřílelo rozdílový třetí bod utkání.

Zde naleznete video z utkání, více fotek, ostatní výsledky kola, tabulku a posléze i zprávu k utkání od domácího trenéra L.Čurgaliho.

SK Plaston Šluknov – Velké Březno 2:2 (2:0) PK 3:4

Branky Šluknova : Dobeš, Horák

Rozhodčí : Smreček – Zandal, Průša

ŽK : Šembera – Valenta, Barvínek, Mohaupt, Pechánek

Sestava Plastonu : Uchytil – Knížek, Lukáč (68′ Stelmaščuk), Šeliga, Jírův (37′ Schneider O.), Jiřinský (45′ Šembera), Kirchner, Dobeš, Horák, Hajduk, Altman

Sestava hostů Března : Ondrka – Lapšo, Vojtěch (77′ Mohaupt), Cimpl, Pechánek, Valenta, Borovec, Králíček (62′ Charvát), Benčenko, Barvínek, Pošík

Tagy