weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (pošestadvacáté v roce 2015)

Léto nám astronomicky začalo, při pohledu z okna je to ale asi úplně jedno, pořád to spíš vypadá na duben. Větší úspěch tak asi budou mít akce pod střechou.

V pondělí 22. června 2015 neevidujeme nic, takže si maximálně můžeme připomenout nejrůznější trvající výstavy blízko i ve větší vzádlenosti a naplánovat si zbytek týdne.

V úterý 23. června 2015 se toho už sešlo víc – letní koncert N.T.C. v Rumburku, poslední žákovský koncert ve varnsdorfské ZUŠce, akademie SK Viktorie v rumburské Střelnici. Já plánoval zajít na komentovanou prohlídku Café Henke, plány mi ovšem zhatila další školní akademie, odpoledne se v Městském divadle ve Varnsdorfu předvede ZŠ Náměstí.

Ve středu 24. června 2015 v Rumburku Na Kopečku GymBreak a koncert, koncert Komoráčku v Jiříkově a jedna školní akademie v Dolní Poustevně.

Ve čtvrtek 25. června 2015 by podle naší evidence měla být další školní akademie v Dolní Poustevně, naposledy (zatím?) bude možnost si projít Rumburk s průvodcem, já ovšem budu doufat v lepší počasí, protože je plánováno další toulání Českým Švýcarskem a Lužickými horami, tentokrát do pozdních nočních hodin.

Pokud víte víc než my, neváhejte a dejte nám echo. Vybírejte z plakátků a nezapoměňte, že přehled dalších akcí jako vždy najdete v našem kalendáři.