weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam podevětadvacáté v roce 2015

Víkend už je skoro na dohled, takže můžete začít plánovat, co chcete o sobotě a neděli stihnout, vidět či zažít.

Inu, já si pomalu zvykám, tak si také zvykejte. Nějakou dobu ode mne budete číst o akcích jen v pozvánkách, protože jak si aktuálně ověřuji na vlastní kůži, bez auta člověk nemá šanci a abych kvůli 20 minutám focení někam jel 90 minut tam a 90 minut zpět hromadnou dopravou, to fakticky nedám. Takže kam dojdu po svých, tam dojdu, zbytek adieu…

Vy ale můžete, pokud jste se stihli objednat, zajet ve čtvrtek 16. července 2015 s o.p.s. České Švýcarsko do Drážďan. Nebo zajít do varnsdorfské Panoramy na další dokument. Nebo v Krásné Lípě na roadshow k filmu Století Miroslava Zikmunda.

V pátek 17. července 2015 Lipováci pochodují ke kapli a Šluknováci budou mít další rukodělný jarmark.

V sobotu 18. července 2015 jede o.p.s.ka parníkem. Ve Varnsdorfu se bude koncertovat na Riu, kvůli HelpFestu se musel přesunout tradiční termín triatlonu. Ve Chřibské otevírají expozici v Novém domě na náměstí, větší sláva to ale bude v Krásné Lípě, kde po vernisáži zahraje Jaroslav Svěcený v kostele. A taky si můžete udělat noční výšlap na Klíč.

V neděli 19. července 2015 další muffrun schrödingerovců v Rumburku, opět možnost zajít si se strážcem NP k Pravčické bráně a po obědě ve Filipově varhanní festival. A nebo večer koncert v Mimoni u Božího hrobu.

Tak si to užijte a pokud by někdo z vás někde pořídil nějaké fotky, podělte se třeba s ostatními.

Nezapomeňte se podívat taky do plakátků, další akce najdete samozřejmě i v našem kalendáři.