weby pro nejsevernější čechy

Jubilejní Northco Bartys Triatlon!

Poslední červencovou neděli proběhne již po desáté na Varnsdorfském Mašiňáku tradiční Northco Bartys triatlon. Neváhejte, přijďte si zazávodit, zafandit a nebo také jen protáhnout tělo na čerstvý vzduch. Balkónek restaurace Koliby nabízí perfektní výhled na běžeckou část závodu s depem, občerstvení pár kroků od stolu odkud rozhodně nepřeslechnete hlas DJ Roury, který vás bude provázet celým dnem.

Pro závodníky bude v letošním závodě největší novinkou změna cyklistické trati, jejíž okruh byl z důvodu lepší průjezdnosti prodloužen a technicky zjednodušen. Zároveň jako dárek k 10. ročníku byly vytvořeny kategorie pro štafety – Rodina, Junior a Senior. Pro děti, které si ještě tolik nevěří v plavání, je připraven duatlon od Schrödingerova institutu. A to zdaleka není vše, takže je na co se těšit! Start dětského triatlonu je v 10hod a borce na hlavní trať vypustíme ve 13hod!
A kdo by chtěl podpořit svého favorita i jinačím způsobem, než je transparent, pokřikování či zběsilý taneček – v pondělí od 16h bude probíhat malování jmen, hesel a sloganů na asfaltku vedoucí na Hraniční Buk. Máte-li čas, chuť a nápad, přijďte a povzbuďte závodníky i svým písmem! Budeme se na vás těšit, Mandavan z.s.