weby pro nejsevernější čechy

Tim Mitchell Band, Lidová zahrada Varnsdorf

Podzimní sezóna se postupně začíná rozjíždět a Varnsdorf hostil první poprázdninový koncert, ve čtvrtek 10. září 2015 dorazil do Lidové zahrady Tim Mitchell Band.

Vstup byl tentokrát řešen přes restauraci – snad aby každý viděl, že Jeremy je tu a vaří, snad kvůli výčepu. Stoly a židle byly po ploše rozmístěny hodně šikovně, sál vypadal plný a když mi ženské řekly, že je zatím prodáno něco přes 50 lístků, nechtěl jsem věřit – vypadalo to opticky minimálně na dvojnásobek.

Původní upoutávka hovořila o 4 muzikantech, na pódiu sice stáli jen 3, ale mám pocit, že to nikomu nevadilo. Ta hudba byla v nejlepším slova smyslu normální. Nejprve údiv nad rozsahem a intonací leadera kapely, pak postupné přivykání rytmu a nakonec podupávání a tleskání. Jak zaznělo vedle mě „kdyby hráli na nějakém fesťáku jako několikátí v pořadí, publikum by řádilo, až by z toho udělalo kůlničku na dříví“. Vlastní věci, předělávky (leckdy až obtížně rozeznatelné), DVD a CD ke koupi. Vůbec nám ten podzim nezačíná špatně… A počet platících se nakonec přehoupl přes 70 duší.

A pro představu, co všechno tenhle Band s přehled a nadhledem zvládl, jedny pohyblivé obrázky:

Tagy