weby pro nejsevernější čechy

Šluknov prohrál s lídrem tabulky 1.A třídy kraje

V sobotu [19/9] od 16.30 hodin ve Šluknově hrál Plaston (úvodka) mistrovský fotbalový zápas s lídrem krajké A třídys týmem z Pokratic. Prohrál 1:3.

Co napsal trenér domácích L.Čurgali k utkání:

V tomto utkání jsme chtěli udržet domácí neporazitelnost a potěšit domácí FANS. Přivítali jsme vedoucí tým tabulky, proto jsme očekávali těžké utkání.

Od úvodu jsme se snažili o aktivní hru s častou střelbou. Střel bylo sice dost, ale vše ze střední vzdálenosti a málo důrazné. Největší naší šanci v první půli měl Horák, ale jeho zakončení zblízka bylo zblokováno na rohový kop. Soupeř měl také slibné šance, které nedokázal využít. Hlavně rychlé protiútoky byly velmi nebezpečné.

První branku jsme dostali po rychlém průniku po pravé straně, když následný centr nejprve první hráč netrefil a druhý dorazil do prázdné branky. Brzy se nám podařilo vyrovnat, když rychlý protiútok založil Kirchner, který posunul na Chlana a ten na střídajícího Altmana. Ten přízemní střelou nedal brankáři šanci. Vypadalo to, že se nám podaří dokonce otočit výsledek. Hlavičku Chlana z blízka po centru Šembery zlikvidoval se štěstím brankář hostů a střela Zounara šla těsně vedle. Pak jsme však zmatky v obraně darovali gól soupeři, když poprvé sice zachránil Lukáč na brankové čáře, ale po druhé jsme si již dali vlastní gól. Od té doby jsme se nedokázali zvednout a soupeř byl lepší. Po zásluze jsme dostali třetí gól a bylo po zápase. V závěru jsme mohli alespoň snížit, ale střela Schneidera šla těsně mimo.

Prohra mě mrzí, hlavně kvůli hráčům, protože poctivě trénují a na hřišti je vidět bojovnost a týmovost. Jsem optimista a věřím, že přijdou brzy vítězství. Ztracené body se pokusíme získat venku v dalším utkání v Lovosicích.

Jen zde chybí zmínka o tom, že soupeř kopal penaltu, kterou domácí branař Uchytil bravůrně chytil.

5.kolo – 19.09.2015I.A třída

SK Plaston Šluknov – Pokratice 1:3 (0:0)

Branky : Altman – Kyzlík, vlastní, Kolomazník

Rozhodčí : Černý – Čáka, Novotný

ŽK : Hajduk, Chlan, Lukáč, Baulovič – Novák, Vlašič, Bartoš, Rondoš

Návštěva : 150 diváků

Sestava domácích : Uchytil – Lukáč, Holešovský, Jírův (78′ Schneider O.), Zounar (87’Jenka), Kirchner, Chlan, Horák (58′ Šembera), Hajduk, Svoboda (74′ Baulovič), Diviš (40′ Altman)

Sestava hostů : Slanina – Novák, Dufek, Smetana, Vlašič, Chvála (80′ Bader), Písař, Kyzlík (55′ Rondoš O.), Bartoš, Kolomazník, Rondoš A. (90′ Loula)

Zde je možno shlédnout video z utkání, více fotek, tabulku, ostatní výsledky.

Tagy