weby pro nejsevernější čechy

Pomůžete najít pachatele přepadení?

Děčínští kriminalisté pátrají po muži, jenž odpovídá níže uvedenému popisu :


Jednalo se o muže menšího vzrůstu, vysokého 160-165 cm, štíhlé postavy ve věku 17 – 20 lety. Jednalo se o kudrnatého blonďáka, který měl kudrnaté blond kotlety po ušní boltce. Byl bez vousů. Viditelné tetování, pearcing a náušnice nebyly zjištěny. Hledaný byl pravděpodobně kuřák a nevylučujeme, že se jedná o osobu užívající omamné a psychotropní látky. Na sobě měl tmavé oblečení – kalhoty/tepláky a černou mikinu s kapucí, kterou měl v době přepadení přes hlavu. Na nohách měl černé kotníkové boty. Na zádech měl černý batoh.
Hledaný muž se měl v úterý 6.října letošního roku dopustit loupežného přepadení pošty v Jílovém na Děčínsku. Krátce po osmnácté hodině byla pracovnice místní pobočky fyzicky napadena mužem se zbraní v ruce, jenž se jí snažil přimět k uzavření a uzamčení vchodových dveří napadeného objektu. Muž zřejmě odpor ze strany zaměstnanců pošty nečekal, a tak se vzápětí uchýlil k útěku.
Policejním šetřením se podařilo získat popis možného útočníka. Jeho přibližnou podobu naleznete v přiloženém sestaveném portrétu. Jestliže je Vám jeho tvář povědomá či jste ho někde zahlédli, neváhejte kontaktovat policisty.
V případě jakýchkoliv informací, které by mohly napomoci k objasnění prověřované události či dopadení hledané osoby, neváhejte nás kontaktovat na tísňové lince 158, případně policisty na nejbližší policejní služebně. Za případnou pomoc děkujeme.

Tagy