weby pro nejsevernější čechy

Šluknov porazil doma poslední Hostovice

Bleskovka: V sobotu [31/10] odpoledne hostil SK Plaston Šluknov (v červenobílém) na svém hřišti soupře z Hostovic a připsal si povinnou výhru 4:1.

Trenér domácích L.Čurgali napsal k utkání toto:

V utkání jsme chtěli potvrdit vítězství z Rumburku a získat další tři body. Začátek byl rozpačitý, chtěli jsme hrát trpělivě a vzadu na nulu. Podařilo se nám vstřelit branku ve dvacáté minutě, což bylo hodně důležité a pokračovali jsme ve své hře. Gól vstřelil Chlan tvrdou střelou k tyči, když pěkně Knížek vyvezl míč z naší obrany a předal míč střelci. Soupeře jsme nepouštěli na dostřel, až na jednu standardní situaci, kdy hlavička skončila vysoko nad. Druhý poločas byl pro diváky atraktivnější. Po našem druhém gólu jsme hráli více uvolněně a přicházeli další šance. Druhý gól vstřelil pěknou technickou střelou Zounar. Třetí gól jsme dali opět střelou za vápnem, když si zpracoval Lukáč míč a krásně levačkou zakončil ke vzdálenější tyči. Malou kaňkou byl obdržený gól, kdy jsme se nechali unést útočením a nechali po výkopu samotného útočníka hostů, který přehodil vyběhnuvšího gólmana Uchytila. Definitivní pojistku přidal Chlan, když si to nečekaně zamířil rovnou do vápna a obstřelil brankáře hostů. Jsme šťastni, že jsme dvakrát za sebou vyhráli a pokusíme se využít pozitivní nálady a překvapit i v Brné, která je na prvním místě.

11.kolo – 31.10.2015I.A třída

SK Plaston Šluknov – Hostovice 4:1 (1:0)

Branky : Chlan 2, Zounar, Lukáč – Ahmed

Rozhodčí : Barva – Fišl, Husar

ŽK : Knížek – Černohorský, Tovara, Švejcer

Návštěva : 140 diváků

Sestava domácích : Uchytil – Knížek, Lukáč (88′ Schneider O.), Koukol, Zounar, Kirchner (82′ Šeliga), Horák (69′ Diviš), Chlan, Hajduk, Svoboda, Jírův (63′ Altman)

Sestava hostů : Kalina – Černohorský, Dvořák (19′ Fajt), Ahmed, Hodek, Gajdoš, Varga (69′ Švejdar), Novák, Bude, Štorc, Langer (9′ Tovara)

Video ze zápasu naleznete zde.

Tagy