weby pro nejsevernější čechy

Nohejbalový turnaj trojic

Poslední březnovou sobotu 26.3.2016 se konal turnaj v dolnopoustevenské sportovní hale za účasti 7 družstev – z toho 4 domácí , 2 z Velkého Šenova,1z německé Sebnitz. Hrálo se systémem každý s každým na 2 vítězné sety.
Nejlépe si vedlo družstvo Velký Šenov A , které prošlo turnajem bez jedinné porážky s 18 body. Druhé bylo místní družstvo Mix s15 body ve složení Křivonoska J., Miky a Třešňák L., třetí Hovada V.Š. B s 12 body, čtvrté družstvo Sebnitz s 9 body. Na pátem místě se umístila Garda Dolní Poustevna se 7 body, na šestém Staropramen s 3 body a na sedmém skončil Fajn klub.

noh tab

noh2
Poděkování si zaslouží všichni pořadatelé… Zvláštní poděkování patří právem p. Michalu Soldátkovi za skvěle odvedenou práci v hale, za sponzorský dar nad rámec turnaje a skvělý gulášek, který si chválili všichni zúčastnění. Děkujeme městu Dolní Poustevna, panu starostovi Vladimíru Tesaříkovi. Poděkování patří také p.Zděnku Podhorovi , který se na nás přišel podívat, zapisoval zápasy a pískal. Zděnku, díky.
Jsem rád, že se turnaj po herní i organizační stránce tak vydařil. Ukázalo se, jak je dobře, že se na turnaji sešel celý organizační tým. Mohli jsme tak spolupracovat a pomáhat si. Zároveň jsme se mohli i více soustředit na své vlastní výkony na hřišti a to pozitivně ovlivnilo i naše celkové výsledky. Děkuji všem zúčastněným párům za předvedené výkony a za skvělé zápasy. Pro mě osobně byl celý turnaj skvělým zážitkem. Další přísun pozitivní energie a elánu do následujících dní. Věřím, že i ostatním účastníkům přinesl turnaj zejména psychický odpočinek a odreagování se od denních starostí. Je super, že naše parta gardy a důchodců tak skvěle funguje a všichni společně si zápasy i turnaje maximálně užíváme. Těším se již na další akci. Ať se Vám všem daří co nejvíc a pilně trénujte tuto krásnou hru. Ať se zase sejdeme v maximálním počtu na kurtech nebo v hale. Díky moc, byli jste super!