weby pro nejsevernější čechy

Šluknov z Junioru nakonec odjel bez bodu

V neděli [27/3] se utkal Šluknov s Juniorem Děčín, kde dlouho věřil a hlavně bojoval o nějaký ten bod.

Trenér L.Čurgali napsal k utkání toto:

Tíha odpovědnosti nás v úvodu nečekaně až moc zasáhla a prvních dvacet minut jsme hráli ustrašeně. Soupeř zvyklý na svou umělou trávu dobře kombinoval a brzy nám vstřelil úvodní branku. Naopak druhá polovina prvního poločasu patřila nám a do poločasu jsme si vytvořili tři slibné šance. Altmana střelu vytáhl brankář na břevno, Lukáč si v šanci špičkou ukopl míč a Horák usměrnil míč po centru těsně vedle.

Úvod druhé půle patřil opět domácím, ale ustáli jsme to bez obdržené branky. Po vystřídání v 55.minutě nový hráč Chlan oživil hru a brzy jsme vyrovnali. Svoboda v 67.minutě vybojoval míč, přihrál mezi stopery Chlanovi, který zachoval klid a obstřelil brankáře. Brzy jsme měli další šanci po rohovém kopu, ale míč prolétl malým vápnem bez zakončení. Posledních dvacet minut nám nevyšlo. Soupeř nás začal přehrávat uprostřed hřiště a bohužel se i dvakrát gólově prosadil.

Po vyrovnávací brance jsem věřil, že nějaký bod odvezeme, což se nestalo. Připravíme se pořádně na domácí utkání a věřím, že vyhrajeme a potěšíme naše fanoušky, kteří celé utkání výrazně povzbuzovali a vytvořili nám venku domácí prostředí. Tímto jim děkuji !

K Junior Děčín 3:1 (1:0) SK Plaston Šluknov

Branky : Murdych 2, Drahoňovský – Chlan

Rozhodčí : Černý P. – Černý F., Růžička

ŽK : Horáček, Michalec, Stach, Hadrava – Lukáč, Svoboda, Hajduk, Chlan

Návštěva : 150 diváků

Sestava Junior : Smutný – Horáček, Bílek (59′ Hadrava), Murdych, Gaher, Šmalcl (89′ Lhoták), Michalec (88′ Beneš), Drahoňovský, Stach, Folprecht, Florián

Sestava Šluknov : Janda – Hajduk, Knížek, Holešovský A., Koukol (81′ Šeliga), Kirchner, Svoboda, Lukáč (59′ Blaho), Altman (55′ Chlan), Horák, Holešovský P.

Zde je možno shlédnout video ze zápasu.

Tagy