weby pro nejsevernější čechy

45. ročník turnaje v minikopané – Putovní Květ ve Vilémově se koná již tradičně na travnaté ploše.

V sobotu 9.července 2016 se uskuteční na čtyřech travnatých plochách populární turnaj v minikopané o Putovní květ 2016. Hraje se na hřištích pro minikopanou dle jejich zjednodušených pravidel. Novinkou jsou větší branky o rozměru 5×2 metry, aby padalo více branek. V poli hrají 4 hráči + brankář a může se hokejově střídat. Pískat budou delegovaní rozhodčí. Hraje se o velice hodnotné ceny díky mnoha sponzorům tohoto turnaje. Loňského turnaje se zúčastnilo 27 mužstev a vítězem Open turnaje se stalo mužstvo – Trosky Vilémov. V gardách pak – Vlčáci Vilémov. Opět zde bude vložený turnaj gard nad 35 let.
Přihlášku lze stáhnout i na www.skvilemov.cz a poslat ji e-mailem zpět. Uzávěrka přihlášek, včetně zápisného je do středy – 6. č e r v e n c e 2016 ! ! ! Ten den bude rozlosování a večer jej všichni obdrží mejlem, který uvádějte na přihlášce, aby si podle toho mohli naplánovat svůj příjezd do Vilémova na své první dané utkání. Prezentace bude průběžná dle příjezdů mužstev k utkáním.
Zápisné je 600,- Kč a závazné přihlášky přijímá p.Adolf J. – mobil 605162405. Další podrobné informace p.Sklenář L. – 602133059 .
Všichni účastníci mohou mít pouze gumotextilní kopačky nebo turfy a mužstva jednotné oblečení. První zápasy se uskuteční cca od 8,30 hodin. Play off pak okolo 15,00 hodin. Pořadatelé ze Sálovka Clubu, SK Stap Tratec a Vodáckého oddílu Hubertus zvou srdečně všechna mužstva, sponzory i fanoušky. Kvalitní občerstvení je po celý den zajištěno.