weby pro nejsevernější čechy

Soutěž o nejlepší školu ČR – hodnocení VOŠ, SPŠ, SOŠS a CR Varnsdorf

Každý rok pořádá Asociace studentů a absolventů hodnocení VOŠ a SŠ z celé České republiky. Školy hodnotí elektronicky sami studenti a absolventi škol. A jak dopadla VOŠ, SPŠ, SOŠS a CR Varnsdorf v tomto roce?
Kategorie středních škol se hodnotí po jednotlivých krajích. V Ústeckém kraji bylo hodnoceno 70 středních škol a varnsdorfská škola byla v obou hodnoceních nejlepší v okresu Děčín. V hodnocení absolventů se umístila celkově na 9. místě a v hlasování současných žáků na 17. místě. Toto umístění je velkým úspěchem, protože škola porazila řadu daleko známějších škol z celého Ústeckého kraje a opět se potvrdilo, že zvláště pro absolventy školy bylo studium na VOŠ, SPŠ, SOŠS a CR Varnsdorf přínosné a je velmi dobře hodnoceno.
Ještě lepší výsledky v hodnocení získala škola v kategorii vyšších odborných škol, kde byla hodnocena v celostátním žebříčku z celkových 137 VOŠ. Z pohledu absolventů se varnsdorfská VOŠka umístila na 1. místě ze všech VOŠ v ČR a z pohledu studentů získala výborné 4. místo.
Výsledky hlasování potvrdily, že VOŠ, SPŠ, SOŠS a CR Varnsdorf v oblasti středního a především vyššího odborného školství patří mezi nejlepší v republice. Děkujeme všem hlasujícím za podporu a budeme se snažit připravovat žáky i studenty co nejlépe pro život i další studium.