weby pro nejsevernější čechy

Finále krajské soutěže volejbalu šestek mladších žákyň 2017

V neděli 5. 3. 2017 proběhlo ve sportovní hale ve Varnsdorfu finále krajské soutěže mladších žákyň v 6-tkovém volejbale.

Inu, jsou to ale paradoxy. Jsme hrdou součástí Ústeckého kraje, ale poslední dobou jakmile se tu koná nějaká sportovní krajská liga, jde o kraj liberecký. Stejně tomu bylo i v neděli, kdy soupiska vypadala následovně:

Dukla Liberec A / Dukla Liberec B / BV Vratislavice / TJ Turnov A / TJ Sokol Mnichovo Hradiště / TJ Bižuterie Jablonec / TJ Turnov B / TJ Slovan Varnsdorf

Některé tváře mi byly povědomé, viděl jsem je tu nedávno. O průběhu finále něco od paní Michaely Damnitzové:

Děvčata Slovanu Varnsdorf předvedla nejlepší výkon celé sezóny, když ve třech zápasech nenašla přemožitelky a přišla pouze o jeden set – Vdf:Bižu 2:0, Vdf:Turnov B 2:0, Vdf:Mnichovo H. 2:1. Svoji skupinu tak jednoznačně vyhrála, což jim pomohlo a v závěrečném hodnocení celé soutěže obsadila 7. místo. „Věříme, že jsme se mohly umístit i na lepší pozici, nebýt vynechaných dvou kol z důvodu řádících chřipek a „5té“ nemoci“ svěřil se trenér děvčat.

Toto kolo opět ukázalo, že Dukla Liberec vládne krajským soutěžím, když se družstvo A stalo přeborníkem kraje a družstvo B vícemistrem kraje. Do příští sezóny máme ještě co dohánět, ale již teď víme, že s námi v kraji musí počítat a že se budeme prát o přední místa.

V neděli 12. 3. 2017 pokračují finálová utkání ve věkové kategorii Kadetky (16+), kde vítěz postupuje do baráže o extraligu. Pokud tedy nebudete vědět co s volnou nedělí, přijďte podpořit děvčata Slovanu opět do sportovní haly.

Radost liberecké Dukly -> a z pohledu Vratislavic ->

Fotek spousta, a komu by snad nestačilo, tady je „pokračování“ ->

Tagy