weby pro nejsevernější čechy

Halloweenské utkání se speciálně lekavým doprovodným programem!

V pátek 3. listopadu hostí Bílí Tygři na domácím ledě třinecké Oceláře, a protože se utkání koná v čase blízkém halloweenu, mohou se fanoušci těšit na trochu „hororový“ doprovodný program. V duchu tohoto svátku nebudou chybět strašidelné momenty ani tradiční vyřezávané dýně. Přijďte postrašit našeho soupeře v těch nejděsivějších kostýmech a maskách a budete odměněni!
Pro fanoušky je připraven Fotokoutek FOTOPIXLA s řadou halloweenských rekvizit, na programu budou také strašidelné soutěže a kvízy s IQLandií a ve fanshopu se budou podepisovat vybraní hráči A týmu. Změn dozná rovněž zahajovací ceremoniál před úvodní buly. Pro malé i velké návštěvníky v nejhezčích halloweenských maskách máme připravenou pizzu zdarma! Zadarmo bude také cukrová vata pro všechny děti, které dorazí na utkání.
Scarymovie Soutěž
Už v tomto týdnu odstartuje na webových stránkách klubu soutěž o nejlepší video, ve kterém fanoušci vystraší některého ze svých blízkých, případně se jim povede jiný strašidelný a škodolibý kousek, který zaznamenají na video. Sami fanoušci pak budou moci pro nejlepší video hlasovat. Vítěz se může těšit na unikátní zážitek! On a 10 kamarádů si vychutná zápas Bílých Tygrů z jednoho ze Skyboxů v Home Credit Areně.
Utkání mezi Bílými Tygry a HC Oceláři Třinec se v Home Credit Areně uskuteční v pátek 3. 11. od 18:00.

Tagy